An Unbiased View of su kaçağı tespiti

Wiki Article

Yaptığımız işler: sıhhi tesisat işini dair her konuda profosyonel hizmet veriyoruz. Mekanik Isıtma Soğutma sistemleri Yangın sulama söndürme sistemleri Doğalgaz tesisatı...

Evde siz su kaçağını yukarıda yazdığım durumlar dışında bulmanız zordur. Bu durumda evde su kaçak tespiti yapacak ustanın cihazı olmalı ve bu uygulamayı yapabilecek düzeyde tecrübesi olmalıdır. Bu iki unsur bir arada olmaz ise su kaçak tespitinin kırılmadan yapılması olanaksızdır

15 yıllık tecrübe ile güvenilir kaliteli ve güler yüzlü hizmet arayanların adresi Havuz bakım ve temizliğinde de 15 yıllık tecrübeye sahibiz

Sorunun ilerleyen zamanlarda tekrarlanmasını önlemek adına en etkili yöntemler kullanılarak titizlikle gerçekleştirilen su kaçağı bulma işlemleri, mevcut ekipmanlar sayesinde kusursuz bir şekilde sona erdirilmektedir.

Tuvalet Tıkanıklığı Açma: Tuvaletlerdeki tıkanıklıkları özel cihazlar ile hızlı ve pratik bir şekilde açarlar.

Bu cihazların kullanımları ve alanları birbirinden farklıdır. Firmamızda hizmet sağlayan uzman kadromuz bu cihazların nasıl kullanıldığı hakkında gerekli eğitimi alarak yeterli bilgiye sahiptirler. Bu nedenle ekiplerimiz kısa zaman içerisinde, kırmadan su kaçağının nereden geldiğini rahatlıkla tespit eder ve gereken işlemleri yapar.

Sıhhi Tesisat Kontrolü: su kaçak tespiti Klozet, lavabo, banyo veya mutfak muslukları gibi sıhhi tesisat ekipmanlarında herhangi bir sızıntı veya su birikintisi olup olmadığını kontrol edin. Bu ekipmanlardan sızan su, su kaçağına işaret edebilir.

Arızanın tamiratını tespit sonrası hemen garantili olarak yapıyoruz. Yaptığımız tamiratlara two yıl garanti veriyoruz.

Verilen fiyatlar standart olup, geçerli yapılan pazarlık ve indirim kampanyaları dışındaki Internet fiyatlarımızdır. Su Kaçağı Nedir / Nasıl Anlarız ?

Su kaçağı tespitinde kullanılan bu cihaz aynı zamanda gider tıkanıklığı için de kullanılır

Bu tıkanma gider borusunda su kaçağına sebep olacaktır. Bu durum ise duvarlarda nemlenme su kaçak tespiti ıslaklık ve rutubete neden olur. Yağmur gider boruları gelişmiş kameralı sistemle iç kısmı kontrol edilmeli ve arızalı kırık parçanın değişimi yapılmalıdır.

Sizlerde bu sorundan kısa sürede kurtulmuş olursunuz. Su kaçağının korkulacak bir sorun olmadığını anlarsınız. Elbette bu hangi tesisatçıdan destek aldığınıza bağlıdır.

Petek Temizliği: Peteklerinizin ısınma sorunu mu yaşıyorsunuz? Peteklerinizi temizleyerek ısınma probleminizi çözüyor ve kalorifer faturalarınızdan tasarruf etmenizi sağlıyoruz.

Sayın Ülkü bey, İstanbul'un tüm ilçelerine servisimiz bulunmaktadır, her katın kendine ait vanası bulunuyor su tesisatçısı mu, eğer bulunuyorsa işlemler daha hızlı yapılır, su kaçaklarını akustik dinleme cihazları ile su kaçağı tespit buluyoruz, eğer pis su tesisatında bir kaçak varsa da bunu kameralı cihazlarla buluyoruz, kaçağı tespit ettikten sonra onarımın durumuna göre ekibimiz sizlere fiyat veriyorlar, eğer sadece ufak plastik bir borudan su sızıntısı varsa a hundred-two hundred TL arasında bir onarım bedeli çıkar daha farklı bir su kaçak tespiti sorun var ise uzman ekibimiz sizlere fiyat teklifini sunacaklardır.

Report this wiki page